Online Business Coach

Coaching & Consulting

Wellicht heb je al een online business. Of misschien ben je van plan er een te beginnen. Één ding is in ieder geval duidelijk: je wilt (meer) resultaat behalen met je business. Je bent zelf alleen niet helemaal thuis in de digitale wereld en kan wel wat hulp gebruiken. Welke social media kanalen moet ik inzetten voor mijn business? Hoe kom ik in Google te staan? Dit zijn vast vragen die door je hoofd spoken. Ik kan je daarbij helpen!

Waar ik je bij kan helpen

Ik kan je helpen met zowel je website als je social media. Iedereen wilt natuurlijk als eerste zoekresultaat in Google komen. Maar hoe doe je dit? Hoe bouw ik mijn social media kanalen op en wat moet én kan ik allemaal posten? Hoe maak ik een passende strategie voor mijn online business? Hoe zorg ik dat de bezoekers van mijn website klanten worden? Met al deze vragen kan ik jou helpen!

Wie ben ik?

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben en waarom ik degene ben die jou zou kunnen helpen. Mijn naam is Quincy Kools en ik ben een online marketeer & webdesigner. Op 10 jarige leeftijd begon ik met het maken van websites. Na een tijdje begon ik daar ook prijzen mee te winnen. Voornamelijk omdat het design van de websites er goed uitzag. Maar naarmate de tijd vorderde wilde ik meer. Mooie websites maken kon ik inmiddels wel, maar hoe maak je nou die mooie website ook effectief? Hoe zorg je dat de websites ook resultaat opleveren? Zo begon ik mij steeds meer te verdiepen in psychologie en online marketing. Nu, 10 jaar verder, heb ik gewerkt voor merken als RTL Nederland, DELA, 3FM, Shell en KRO-NCRV. Het geeft mij een voldoening om anderen te kunnen helpen met het behalen van resultaat.

Quincy Kools is een tekenend voorbeeld hoe de nieuwe generatie creatieven technologie en creativiteit in de genen heeft zitten. Een nieuwe generatie creatief die niet makkelijk in hokjes valt te duwen, maar een echt voorbeeld van een multi-talent is (zoals dat vaker gaat, met echte creatieven). Die kennis van zaken combineert met een zeer positieve geest. Bij de SpinAwards zijn we trots dat we Quincy hebben mogen helpen via ons Young Talent programma en hij laat precies zien waarom wij dit programma, om jonge toptalenten te stimuleren en te helpen, in het leven hebben geroepen.

Stephan Fellinger

Founder SpinAwards

Interesse in coaching?

Heb jij hulp nodig in de online wereld en denk je dat ik wat voor jou kan betekenen? Of heb je een aantal vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op!